Hjem Spise Overnatte Kart
 
Klokka er 22:55
Om Trondheim Kultur og severdigheter Sport Utdanning Næringsliv Offentlig Konferansebyen Turist info Sidekart English
Konferansebyen Trondheim
For arrangører
Trondheim kongresskontor
Konferansebyen Trondheim
 
europakart
 

Trondheim er vertskap for et stort antall nasjonale og internasjonale konferanser med tilknytning til det profesjonelle fagmiljøet vi har her.

Byen har et godt utvalg av hotell og møtesentre. De fleste hotellene ligger i Midtbyen, hvor det finnes rundt 2300 rom og 3800 senger innen 5-10 minutters gangavstand.

De største konferansehotellene er Clarion Hotel & Congress, Radisson Blu Royal Garden Hotell, Trondheim, Rica Nidelven Hotel, Britannia HotelPrinsen Hotell og Quality Panorama Hotel på Tiller.

I tillegg har vi Trondheim Spektrum som er Midt-Norges største senter for konferanser, messer og idrett (17.000 m2), konserthuset Olavshallen, Frimuerlogen og Nova Kurs- og Konferanse. Om sommeren er det i tillegg mulig å disponere auditorier, utstillingsarealer og møterom for arrangement med tilknytning til universitetet.

Atmosfære
Som gjest i Trondheim vil du bli mottatt med en lun og gjesfri tone. Byen kan tilby et mangfold av opplevelser som bl.a. elvefiske, sommerhopprenn i Granåsen, midtnattsgolf i juni og juli, bysightseeing, omvisning i byens severdigheter, båtturer på fjorden og kanskje en høytidlig mottagelse i Erkebispegården.

Visit Trondheim AS
Visit Trondheim AS er byens destinasjonskontor for reiselivet og bistår gratis i arbeidet med å få lagt kongresser, konferanser el.l til Trondheim. Visit Trondheim deltar gjerne ved presentasjoner, visningsturer, vurdering av lokaliteter og anbefaler de steder som passer best for hvert enkelt arrangement. Vi formidler også kontakt med PCO (Professional Congress Organizer) og andre leverandører. I felleskap skal vi sørge for at arrangementet kommer i de beste hender, og at møtedeltagerne får en uforglemmelig opplevelse.

Kontaktinfo:

Visit Trondheim AS
Postboks 2102
7411 Trondheim
Tlf. +47 73 80 76 60 / +47 45 40 39 91 

E-mail: congress@visit-trondheim.com 
 
Del eller legg til som bokmerke