Hjem Spise Overnatte Kart
 
Klokka er 7:55
Om Trondheim Kultur og severdigheter Sport Utdanning Næringsliv Offentlig Konferansebyen Turist info Sidekart English
Om nettstedet
Trondheims offisielle internettsider
 
Banner norsk
Bruke gjerne dette banneret for å lenke til trondheim.no
 

www.trondheim.no er en guide for trondhjemmere såvel som tilreisende. Søker du informasjon om kulturtilbud, severdigheter, fritidsaktiviteter, utdanningstilbud, næringsaktiviteter eller byen og dens historie, her er stedet.

Bruk gjerne Søk-funksjonen til å finne informasjon, eller naviger deg frem via kategoriene (”Om Trondheim” etc) i menylinjen på toppen av skjermbildet.

Nettstedet redigeres og vedlikeholdes av Kommunikasjonsenheten i Trondheim kommune. Eksponering av trondheimsrelevante lenker er gratis.

Fotografier på nettsidene kan benyttes under forutsetning av samtykke fra rettighetshaveren. Redaksjonelt stoff er opphavsrettslig beskyttet. Men det kan gjerne lagres elektronisk, skrives ut og mangfoldiggjøres om du henviser til www.trondheim.no som kilde.

Bidragsytere 
Fotografer: Aune Forlag/Ole P. Rørvik, Åge Hojem, Jørn Adde, Helén Eliassen, Carl-Erik Eriksson, Jan Olav Jenssen, Pio Larsen, Thor Melhuus, Fred Monclair, Foto Schrøder, Jøran Wærdahl, Vadim Makarov, Stein Thue og Arne Aasheim.  

Send oss gjerne internettadresser til trondheimsinformasjon som du mener bør eksponeres på disse sidene.

Etiske retningslinjer
Det redaksjonelle innholdet på www.trondheim.no følger Trondheim kommunes etiske retningslinjer. Redaksjonen tar ikke ansvar for innholdet på de eksterne internettsidene som vi har lenker til. Vi oppretter ikke lenker til internettsider med innhold som bryter med god presseskikk.

Kontaktinformasjon
Ansvarlig: Kommunikasjonsdirektør Siv Anniken Røv
Redaksjon: Kommunikasjonsenheten, Trondheim kommune
E-post: kommunikasjonsenheten@trondheim.kommune.no
Postadresse: Munkegata 1
N-7004 Trondheim

Webløsning: www.kantega.no

 
 
Del eller legg til som bokmerke