Kunst på Ilsvika helse- og velferdssenter

Kunstnere: Ann Lundstrøm: ‘Heisekranserie’; Octavio Gil Villegas 2003/2004. Kunstnerisk konsulent: Monika Wancke.

Utsmykkingen i Ilsvika helse- og velferdssenter består av malerier av den finskfødte kunstneren Ann Lundstrøm og meksikanskfødte Octavio Gil Villegas, som begge i mange år har tilhørt billedkunstmiljøet i Trondheim. Lundstrøm er innkjøpt med tre malerier, mens Villegas har malt flere bilder som er montert på en høy vegg i trapperommet.

contentmap_plugin

© Kopirett - Verkene på dette nettstedet er opphavsbeskyttet materiale og er gjengitt etter samtykke fra rettighetshaver / BONO. Utover privat bruk er gjengivelse av vernede kunstverk i analog eller digital form kun tillatt med hjemmel i lov eller etter avtale med rettighetshaver / BONO. Ønsker du å bruke kunstverk - ta kontakt med BONO for enkel lisensiering av rettigheter. http://www.bono.no

Tekster til kunstverk før år 2000 er hentet fra Skulpturguiden (Tapir/Akademisk Forlag) for Trondheim av Anne Grønli i samarbeid med Grethe Britt Fredriksen. Tekster til kunstverk etter år 2000 er skrevet av Per Christiansen, og hentet fra de to bøkene Kunst ute, kunst inne, utgitt av Museumsforlaget. engelsk oversettelse: Ingvild Andersen. Fotografer, fram til år 2000: Jørn Adde. 2000-2010: Grethe B. Fredriksen, Laila Andreassen og Carl-Erik Eriksson. Fotograf 2010-2016: Grethe B. Fredriksen.